با این‌ "حمایت "وزارت ورزش !

طلای کبدی در بازیهای آسیایی ناممکن است آقای سجادی

*سیدرضا فیض آبادی
(کارشناس کبدی )
امیر مازندرانی سرمربی موفق تیم‌ملی کبدی ایران قهرمان آسیا و مدعی عنوان قهرمانی بازی‌هایی آسیای
ی هانگژو با بیان‌اینکه به لحاظ برگزاری اردو از سایر تیم های آسیایی پیش هستیم می گوید : بازیکنان ما اکنون و پس از ۶ مرحله اردو به شرایط برگزاری مسابقات تدارکاتی رسیده اند و الان وقت محک خوردن آنهاست .
مازندرانی افزود : فدراسیون واقعا تمام آنچه لازم بوده را در اختیار ما قرار داده اما تمرین بدون مسابقه تدارکاتی باعث سرخوردگی بازبکن‌ ‌ می شود و از وزارت ورزش و کمیته ملی المپبک‌تقاضا دارم زمینه برگزاری چند دیدار تدارکاتی با تبم های مطرح آسیایی را فراهم‌‌ کنند.
امیر مازندرانی از جمله مربیان بین المللی کبدی ایران است که ایران با این مربی در بازیهای آسیایی جاکارتا اولین بار توانست طلای این بازی‌ها را بدست آورد و در اینجون کره جنوبی هم ایران با هدایت وی به عنوان سرمربی عنوان نایب قهر مانی را کسب کرد.
مازندرانی گلایه به حقی دارد چون جامعه و متولیان ارشد ورزش ایران توقع دو مدال طلا از کبدی را در هانگ ژو دارند. اتفاقا شبی که حکم ریاست فدراسیون کبدی از سوی دکتر سجادی اعطا شد وزیر ورزش و معاون قهرمانی وزارت آقای پولادگر از اوضاع و احوال تیم های ملی بانوان و آقایان سوال کردند و اورسجی در پاسخ نکته جالبی را بیان کرد: ما از برنامه کمیته و وزارت هم جلوتر هستیم‌ چرا که استارت اردوها را از مهرماه زده ایم‌ و کادر فنی هردو تیم ملی بانوان و آقایان را هم انتخاب کرده ایم‌اما برای موفقیت در هانگزو نیاز به حمایت داریم چرا که شما بهتر میدانید تکرار و حفظ عنوان قهرمانی بسیار سخت‌تر از قهرمانی است ، بنابراین اگر بودجه کافی و دیدارهای تدارکاتی در اختیار تیم های ملی مردان و زنان باشد میتوانم وعده بهترین مدال را بدهم .
خوشبختانه دکتر سجادی و هم جناب پولادگر از کبدی شناخت دقیقی داشتند و مشخص بود که به ریز قضایای کبدی آشنایی کافی دارند .
جهت اطلاع دکتر سجادی عرض می کنم که دو مدال طلای کبدی در روز های پایانی آسیایی جاکارتا باعث صعود کاروان ایران از مکان دوازدهم به مکان ششم جدول شد .
سوال می کنیم ۶ پله صعود در جدول را با چه هزینه ی می توان رقم زد ؟
فکر نمی کنم قابل اندازه گیری باشد بنابراین به عنوان یک کارشناس ورزش خدمت دکتر سجادی محض یادآوری عرض می کنم که قولی که آن شب معارفه رئیس فدراسیون کبدی، در حضور آقای پولادگر ...دکتر اورسجی و بنده دادید که همه جوره از فدراسیون موفق کبدی حمایت می کنیم را فراموش نکنید .
مربیان تیم های ملی بانوان و آقایان کبدی برای اینکه به همه استعدادها فرصت داده باشند پس از مسابقات سراسری قهرمانی کشور بیش از ۲۰۰ بازیکن را در اردوهای مختلف تا کنون محک زده اند و اهالی فن می دانند در این شرایط سخت برگزاری اردوهای شبانه روزی ۱۰ روزه چه هزینه هایی در بر دارد با این وجود فدراسیون کبدی برای حفظ جایگاه ایران و دفاع از دو عنوان قهرمانی تمام تلاش خود را تا به امروز بکار گرفته است وبنظر می رسد اکنون وقت حمایت از فدراسیون بخصوص در باب بودجه سال آینده که سال بازبهای آسیایی و انجام بازیهای تدارکاتی است .
نکته آخر : عزیزان تصمیم گیر در وزارت ورزش در سال چقدر بابت جرایم بازیکنان خارجی استقلال و پرسپولیس پرداخت می کنند ؟! چند بازیکن درجه سوم خارجی طی همین دو سال با ده برابر قیمت به این باشگاه آمده و بدون یک دقیقه بازی رفته اند و بعدا جرایم سنگینی از جیب بیت المال پرداخت شده است؟

کافی است هزینه یک بازیکن بی خاصیت خارجی را برای رشته ای مثل کبدی اختصاص دهند و ثمره ی آن را مثل جاکارتا ببینند. ارزش دو مدال طلا در یک روز یک طرف و ایجاد شور و نشاط جامعه طرف دیگر . شور و نشاط که با هیچ ترازویی و متر و معیاری نمی توان اندازه گرفت.
بنابراین اگر مثل هزینه های فوتبالیست های بی خاصیت خارجی را مطرح کردیم خواستیم به مدیران ورزش یادآور شویم که چی می‌دهند و چی می گیرند. فقط لحظه ای فکر کنید بعد خواهید دید اگر نصف قرارداد یکی از این بازیکنانی که گفتیم چیزی جز ضرر برای فوتبال ما ندارند را به رشته کبدی اختصاص بدهید خروجی آن که نشاط و غرور ایرانی است به اضافه دو مدال خوش رنگ تیمی صدها برابر خواهد بود .